(20-25 stk.)
Ingredienser:
125 g. hvedemel
125 gram cornflakes
125 g. smør
1 spsk. sirup
30 g. brun farin
120 g. sukker
0,5 tsk. natron
1 spsk. vand
125 gram cornflakes
125 g. smør
1 spsk. sirup
30 g. brun farin
120 g. sukker
0,5 tsk. natron
1 spsk. vand
Fremgangsmetode:
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland mel, natron og cornflakes i en skål.
- Knus cornflakesene lidt med hænderne.
- Smelt sukker, brun farin, sirup, vand og smør i en gryde ved lav varme.
- Hæld den varme blanding over de tørre ingredienser.
- Bland det hele godt sammen.
- Placér spiseskefulde af dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. Sørg for at der er god plads mellem hver skefuld.
- Tryk hver skefuld lidt flad med fingeren eller en gaffel.
- Bag i ca. 10 minutter til cookies'ene er gyldne.
- Lad dem afkøle lidt på bagepladen og flyt dem derefter til en bagerist for at afkøle helt.
- Opbevares i en lufttæt beholder.
...lige til at blive glad af. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar