5. juni 2014

Dag 05 - En hjemmeside du bruger jævnligt.

Som mange andre har jeg en bunke faner, som jeg nærmest uden at tænke over det, bare åbner op når jeg tænder computeren. Så dette er ikke hjemmesider, som jeg jævnligt bruger, det er hjemmesider, som jeg dagligt bruger. Jeg udvider desuden lige opgaven i dag en smule og nævner 5 sider. Det er ikke en top 5, men bare 5 sider nævnt i tilfældig rækkefølge med en lille kommentar tilknyttet.


  1. https://www.facebook.com
  2. http://www.pinterest.com
  3. https://www.blogger.com
  4. http://www.tvguide.dk
  5. https://www.gmail.com
- Jeg er altid bare som standard logget på facebook, fordi at jeg simpelt nok bare ikke logger af. Jeg er derfor langt fra altid tilstede, den er bare online 24 timer i døgnet.
- Pinterest er lidt det samme, jeg er altid logget på og fanen er altid åbent og jeg kan få timevis til at gå med at kigge på billeder, oprette mapper og sortere i mine "pins".
- Da jeg jo gerne opdaterer min egen og følger mine faste blogs dagligt, så er det et must.
- Mit fjernsyn kører næsten altid i baggrunden, næsten som at andre altid har radioen kørende. Så det er altid rart lige at have en oversigt lige ved hånden, hvis at man nu skulle køre træt i dårlig reality og har brug for en mere interessant DR2-dokumentar eller lignende.
- Jeg tjekker dagligt mine 2 mails og derfor er de begge aktive stort set altid.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar