16. juli 2014

Cookies med ristet müesli.

(ca. 28 stk.)
Ingredienser:
120 g. sukker
40 g. brun farin
120 g. ristet müesli
115 g. blødt smør
100 g. hvedemel
0,5 tsk. salt
0,5 tsk. natron
0,5 tsk. vanillesukker
1 æg

Fremgangsmetode:
  • Forvarm ovnen til 190 grader.
  • Bland mel, natron, müesli, salt og vanillesukker i en skål.
  • I en anden skål, pisk smør og de to slags sukker godt sammen.
  • Pisk ægget i.
  • Tilsæt de tørre ingredienser og rør dejen godt sammen.
  • Placér portioner af dej (ca. 1 teskefuld hver) på en bageplade beklædt med bagepapir. Sørg for at have stort mellemrum mellem portionerne, da de spreder sig meget.
  • Bag i 8-10 minutter til gyldne.
  • Lad cookiesne afkøle et par minutter på bagepladen og flyt dem derefter til en bagerist og lad dem afkøle helt.
  • Opbevares i en lufttæt beholder.
Meget sprøde og lækre cookies. Man kan variere med typen af müesli og prøve med en variant med tørret frugt/nødder eller måske med chokolade. Jeg brugte Belsø's Kakao Crisp med havregryn, honning og kakao og de blev super gode.

Formning af cookies.
Før at de kom i ovnen.
Efter bagningen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar