En lille bradepande eller form (ca. 25x25 cm)
Ingredienser:
250 g. palmin
90 g. kakaopulver
250 g. flormelis
6 riskiks
8 mellemstore kiks (f.eks. Mariekiks eller Digestive)
30 g. Chocopops eller Rice Krispies
90 g. kakaopulver
250 g. flormelis
6 riskiks
8 mellemstore kiks (f.eks. Mariekiks eller Digestive)
30 g. Chocopops eller Rice Krispies
Fremgangsmetode:
- Smelt palmin i en gryde ved lav varme.
- Tag gryden af varmen og sigt kakaopulver og flormelis i.
- Rør godt sammen til at der ikke er flere klumper.
- Lad massen afkøle lidt til at den er omkring stuetemperatur og tyknet en smule.
- Bræk riskiks og kiks i stykker.
- Vend kikse-stykkerne og Chocopops/Rice Krispies i kakaomassen.
- Beklæd en lille bradepande/form med alufolie.
- Kom massen i formen og tryk den godt ud i kanterne.
- Dæk med alufolie og stil på køl i et par timer til at den har sat sig.
- Skæres i små firkanter ved servering.
Chokoladesmagende, knasende og sød snack, som er god at have stående på køl til uventede gæster eller pludselig lækkersult. Den skal dog opbevares i køleskabet, da den smelter meget hurtigt, især her i sommervarmen. Man kan i princippet komme hvilket som helst fyld i, alt efter hvordan ens smag og lyst er.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar