Denne portion passer til en lille bradepande eller rund form (ca. 25 cm. i diameter). En dobbelt portion passer til ovnens bradepande.
Ingredienser:
190 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
0,5 tsk. salt
150 g. sukker
60 g. smeltet smør
1 tsk. vanillesukker
0,5 dl. neutral olie
320 g. meget moden banan (ca. 3 store eller 4 små)
Fremgangsmetode:
- Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
- Mos bananerne med en gaffel eller giv dem en tur med stavblenderen.
- Bland alle ingredienserne i en skål.
- Pisk sammen til at dejen er ensartet og uden klumper.
- Hæld dejen i en smurt form.
- Bag i ca. 20-25 minutter eller til at en tandstik kan stikkes ned i kagens midte og trækkes op uden at våd dej hænger ved.
Svampet og saftig banankage, som kan smækkes sammen på under en time. Kagen kan sagtens bages dagen i forvejen, den vil stadig være lækker dagen efter. Istedet for at bage den i en form, kan man også fylde dejen i muffinforme og lægge dem i fryseren og så har man en hurtig snack, hvis at man lige får lyst til kage en sen aften.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar