21. august 2014

Små tærter med nektarin og brombær.

(6 små tærter)

Ingredienser:

Fyld:
180 g. nektarin
80 g. brombær
2 spsk. sukker
1 spsk. hvedemel
1 tsk. vanillesukker

Andet:
1 rulle tærtedej (eller 1 portion hjemmelavet)
1 spsk. vand
1 spsk. flydende honning

Fremgangsmetode:
  • Forvarm ovnen til 180 grader.
  • Skær nektarinerne i mundrette stykker.
  • Bland nektariner, brombær, sukker, hvedemel og vanillesukker i en skål.
  • Udstik cirkler af tærtedejen.
  • Læg 1-2 spsk fyld på halvdelen af cirklerne.
  • Fugt kanten af cirklen med en våd finger.
  • Læg en anden cirkel ovenpå og tryk kanten med en gaffel.
  • Prik/skær et par lufthuller i toppen.
  • Bland vand og honning og pensl tærterne. Dette vil gøre dem gyldne og sprøde.
  • Bag tærterne i 12-15 minutter til at dejen er gennembagt.
En god, lille snack, hvis at man trænger til noget sødt og ikke alt for usundt. De er også supergode at have i fryseren i tilfælde af uventede gæster eller bare en pludselig trang til noget sødt.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar