(6 små tærter)
Ingredienser:
Fyld:
180 g. nektarin
80 g. brombær
2 spsk. sukker
1 spsk. hvedemel
1 tsk. vanillesukker
Andet:
1 rulle tærtedej (eller 1 portion hjemmelavet)
1 spsk. vand
1 spsk. flydende honning
1 rulle tærtedej (eller 1 portion hjemmelavet)
1 spsk. vand
1 spsk. flydende honning
Fremgangsmetode:
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Skær nektarinerne i mundrette stykker.
- Bland nektariner, brombær, sukker, hvedemel og vanillesukker i en skål.
- Udstik cirkler af tærtedejen.
- Læg 1-2 spsk fyld på halvdelen af cirklerne.
- Fugt kanten af cirklen med en våd finger.
- Læg en anden cirkel ovenpå og tryk kanten med en gaffel.
- Prik/skær et par lufthuller i toppen.
- Bland vand og honning og pensl tærterne. Dette vil gøre dem gyldne og sprøde.
- Bag tærterne i 12-15 minutter til at dejen er gennembagt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar