17. august 2014

Chokoladekage eller muffins.

Denne portion passer til en lille bradepande eller rund form (ca. 25 cm. i diameter) eller ca. 12 muffins.

Ingredienser:
195 g. hvedemel
200 g. sukker
40 g. kakao
125 ml. olie
2 tsk. bagepulver
0,5 tsk. salt
250 ml. vand
1 tsk. vanillesukker

Fremgangsmetode:
  • Forvarm ovnen til 175 grader.
  • Bland alle ingredienserne i en skål.
  • Rør sammen til at dejen er ensartet og uden klumper.
  • Hæld dejen i en smurt form.
  • Bag i ca. 25-35 minutter eller til at en tandstik kan stikkes ned i kagens midte og trækkes op uden at våd dej hænger ved. Hvis du vælger at lave muffins, skal de bage i 15-18 minutter.
Blød og luftig chokoladekage, som altid falder i god jord hos både børn og voksne. Man kan sagtens peppe dejen op med et par spiseskefulde chokoladeknapper, hvis at man vil gøre kagen ekstra lækker.

Jeg brugte dejen til en fødselsdagskage til en af mine naboer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar