(ca. 25 stk.)
Ingredienser:
85 g. smeltet smør
40 g. brun farin
120 g. sukker
1 æg
1 spsk. olie
1 spsk. olie
0,5 tsk. vanillesukker
130 g. hvedemel
0,25 tsk salt
0,25 tsk. natron
0,5 tsk. kanel
0,5 tsk. kanel
130 g. havregryn
25 g. mandelsplitter
25 g. mandelsplitter
Fremgangsmetode:
- Forvarm ovnen til 190 grader.
- Pisk smør, farin og sukker godt sammen.
- Tilsæt ægget, vanillesukker og olie og pisk igen til massen er cremet.
- Bland mel, havregryn, salt, vanillesukker, kanel og natron i en anden skål.
- Tilsæt de tørre ingredienser til de våde sammen med mandelsplitterne og bland dejen til at den er ensartet.
- Placér spiseskefulde af dej på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem lidt flade.
- Bag dine cookies i 14-16 minutter eller indtil gyldne. De vil være bløde, men sætte sig og blive sprøde, når at de køler af.
- Lad dine cookies hvile et par minutter på bagepladen og flyt dem herefter til en bagerist og lad dem køle helt af.
- Opbevares i en lufttæt beholder eller kagedåse.
Mmh, hvor ser de gode ud :)
SvarSletDet er de bestemt også, virkelig værd at prøve!
Slet